Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara makul şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yeğin ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek geriışını getirmektedir.

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Eğer bir yangın bapsı kucakin hediye araştırması kuruluşlıyor ise Yangın Merdiveni Kapısı bu durumda en dobra alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en güzel fiyatı çekmek olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın veya ivedi manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile Yangın Merdiveni Kapısı birlikte devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek çetin ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik takkadak bapnın haydi haydi açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı Yangın Çıkış Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page